Vi finder og udvikler morgendagens ledere, hvor ingen andre leder - ikke engang dem selv...

print
Vi finder og udvikler morgendagens ledere, hvor ingen andre leder - ikke engang dem selv...

 

Hos Green Andersen Executive Search lover vi at skabe værdifulde relationer, hver gang.

 

Hvordan tør vi det?
For os skaber de værdifulde relationer god mening. Vi lytter intenst og nysgerrigt til, hvilke ledelsesmæssige udfordringer din virksomhed eller afdeling egentlig står over for. Sammen udfordrer og udvikler vi den ramme, som den kommende leder skal udfylde.

Diskretion, fortrolighed, ordentlighed og en god dosis ukuelighed er beskrivende for vores adfærd og vigtige ingredienser til den succes, som vi skaber i det tillidsfulde og nære samarbejde med dig. Derfor tør vi love, at vi altid finder de bedste lederkandidater og vi giver ikke op, før de er godt i gang med at vise deres værd. Det synes vi, giver god mening.

 

Hvordan finder vi de bedste talenter?

Vi analyserer og udfordrer din virksomhedsstrategi med kulturen i centrum, og skaber klarhed omkring jeres reelle behov.

 

 

”Claus har en meget værdifuld evne til at se det store puslespil og forme
de enkelte brikker, så det hele giver mening.”
                                                                                      

(CEO i stor dansk virksomhed)

 

 

Vi finder de ledertalenter, der kan matche de skitserede behov, men er altid ærlige omkring eventuelle udfordringer i forhold til personlige- og/ eller faglige udviklingstemaer. Sammen med kandidaten tilrettelægger vi et udviklingsprogram, der gør den potentielle leder klar til at løfte opgaven.

Vi er optagede af at kunne gøre en målbar og udviklingsmæssig forskel for din virksomhed. Derfor betragter vi selv ethvert samarbejde som en værdifuld relation, som skal dyrkes og plejes. Især når det handler om at tiltrække de mest talentfulde medarbejdere til ledelses- eller specialiststillinger, hvor hele grundlaget således skal tilpasse sig de nytilkomne kompetencer.

 

Hvilke metoder bruger vi?

Når vi løser opgaver, er vi meget grundige og vi baserer vores research på dybdegående strategiske analysemetoder. Vi har et tæt samarbejde med flere forskellige researchere, som tilsammen har en bred forretningsviden og brancheerfaring samt et imponerende netværk, dog primært på det nordiske marked.

 

 

"Vores overordnede kompetence- og indsigtsområde er executive search omfattet af individuel og team vurdering samt kvalificering af kandidater til ledende stillinger." 

                                                                                                            

(Claus Lunde, Ledende Partner)

 

 

Når vi kvalificerer kandidaterne, anvender vi et gennemtestet personlighedstest system, som er mere avanceret og komplekst end de fleste på markedet. Vi vurderer altid kandidaterne ud fra flere perspektiver i forhold til konteksten af stillingen, herunder de skitserede ansvarsområder og den konkrete udviklingsopgave. Disse perspektiver ses specifikt i forhold til lederens personlige udviklings- og problemløsningsstrategi, personlige styrker og ressourcer, udviklingstemaer samt indtil flere forskellige lederroller. I forhold til ledende salgsprofiler er der ligeledes indtil flere forskellige perspektiver i kombination. Det leder os frem til de mest egnede kandidater, som vi bringer tæt på vores kunder. Hver gang!

 

Hvilke brancher fokuserer vi på?

I evig søgen efter de bedst egnede kandidater bevæger vi os som oftest under radaren. Det er din virksomhed, der er i fokus – ikke vores. Derfor annoncerer vi kun yderst sjældent efter de ledere, som vi er blevet bedt om at finde, ligesom vi heller ikke nævner, hvem vi arbejder for (på nær overfor de lederkandidater, som vi skal tiltrække til netop din virksomhed).

 

Vores overordnede kompetence- og indsigtsområde er executive search omfattet af individuel og team vurdering samt kvalificering af kandidater til ledende stillinger.

Her har vi opbygget en værdifuld viden, erfaring og indsigt indenfor følgende forretningsområder:

 

  • Sundhedssektoren herunder forskning / medicinalindustrien
  • Konstruktion, infrastruktur og energisektoren
  • Finansiel sektor
  • IT / Digital transformation
  • Kommunikations- og medieindustrien

Hos os får du en værdifuld relation, hver gang.

 

Du er meget velkommen til at kontakte til Ledende Partner Claus Lunde på +45 4043 8500 eller cl@green-andersen.dk.

 

Du kan også læse mere omkring vores proces- og konsulentydelser http://www.green-andersen.dk/da//da/jeres-behov-en-vaerdifuld-relation-hver-gang