John Andersen

print
John Andersen
Partner
Cand.mag.psych.

 

Hvad er jeg optaget af i Green Andersen
I rollen som managing partner er mit fokus ledelse og udvikling af en mindre, ejerledet konsulentvirksomhed med alt, hvad dette indebærer fra håndtering af bilag og konsulenter til arbejde med strategi og forretningsudvikling. Som konsulent er jeg optaget af at være i spændingsfeltet mellem hhv. person og rolle, individ og gruppe, fornuft og følelser – og ikke mindst mellem hovedopgave og ”underlægningsmusik”.

Teoretisk/psykologisk er jeg optaget af
Jeg er for tiden især optaget af coaching – dels ”coaching i dybden” med inspiration fra dynamisk korttidsterapi, dels ”coaching og performance” gennem arbejdet med topidrætsfolk (især badminton) og endelig ”coaching i grupper” med inspiration fra gruppeanalysen.

Erfaring
Mere end 20 års ledelses-, konsulent- og HR-erfaring fra forskellige konsulentfirmaer og kursusudbydere (Kjaer & Kjerulf, DIEU). Mere end 10 års erfaring med bestyrelsesarbejde i ejerledet virksomhed (Sticks ’n Sushi). Autoriseret i OPQ32, MQ (SHL), MBTI, JTI, FIRO-B, Belbins teamrollemodel, Situationsbestemt Ledelse samt i DiSC profilanalyse. Og en efteruddannelse fra Institut for Gruppeanalyse (IGA) i København som gruppeanalytiker, hvor jeg også er tilknyttet instituttet som lærer. Endelig har jeg bidraget til rapporten: ”Den indre vinder”, en undersøgelse af effekten af dynamisk elitecoaching, som vi praktiserer den i Green Andersen.