Leading Emotions - Executive Coaching uddannelse

print
Leading Emotions - Executive Coaching uddannelse

Leading Emotions henvender sig til HR-konsulenter, eksterne konsulenter og coaches, som ønsker kompetencer til at understøtte ledere til at blive robuste og på samme tid fleksible. Ledere der ønsker at få indblik i coaching og ledelse af følelser er også velkomne.

Lær at styrke ledere til at håndtere de følelser der altid er forbundet med forandringer.
Leading emotions er en uddannelse, der giver dig kompetencer og værktøjer til at hjælpe ledere til at blive bedre til at lede og understøtte forandringsprocesser. Ved at bruge en coachingtilgang, der inddrage følelser og irrationalitet såvel som forståelse af forretning og organisatoriske processer, kan du hjælpe ledere i din organisation til at forstå og håndtere de følelser, der altid er forbundet med forandringssituationer. Både i relation til lederen selv og i relation til lederens medarbejdere og kollegaer. Uddannelsen funderes på psykodynamisk teori og integrerer organisations- og individperspektiv i en coachingform. Denne tilgang giver dig mulighed for at forstå og arbejde med de følelsesmæssige og irrationelle aspekter, som har betydning for, hvordan lederen, du coacher, lykkes med sin ledelsesopgave.

UDBYTTE

• Du udvikler færdigheder som coach til at arbejde med de følelsesmæssige dimensioner af en problemstilling, så lederne, du coacher, bliver bedre til at understøtte og lede forandringsprocesser.

• Du får forståelse for psykologiske metoder, så du kan analysere personlige problemstillinger i en organisatorisk sammenhæng og hjælpe ledere i din organisation til at agere konstruktivt under pres.

UDDANNELSESFORLØB

Leading Emotions foregår på små eksklusive hold på 6-12 deltagere med 1-2 undervisere, hvor der er god tid til den enkelte deltager. Vi arbejder med at filme coachinger på modulerne, samt at inddrage deltagernes filmklip fra egen coachingpraksis i undervisningen.

Uddannelsen består af:
• 3 individuelle coachinger med underviseren for at få afklaret dit udviklingsfokus, samt for at du kan afprøve metoden på egen krop.
• 7 moduler à 2 dage (eksternat) med teori, supervision af egne filmklip og coaching træning. Temaerne på modulerne er: 1) Psykodynamisk coaching 2) mål og fokus 3) følelser, angst og forsvar 4) den professionelle rolle 5) fortid-nutid-fremtid 6) den aktuelle livsfase 7) organisationen i coachingen 8) den ubevidste relation 9) magtrelationer og certificering.
• Certificering af uddannelsen efter 1 år.

 

  Modul 1           Modul 2             Modul 3             Modul 4           Modul 5           
  09.-10. jan       26.-27. feb        20.-21. apr           18.-19. jun      01.-02. sep
  2020                2020                  2020                  2020                2020

 

  Modul 6           Modul 7                     
  17.-18. nov      14.-15. jan          
  2020                2021                                             

 

Pris: Kr. 47.750 ekskl. moms, inkl. forplejning og materialer

Vi afholder jævnligt gratis informationsmøder på vores kontor Strandgade 4B 1401 København K. Der kan tilmeldes informationsmøder på følgende dato; 

28. november 2019 kl. 15.00-17.00
 

Kontakt os gerne hvis du ønsker at tilmelde dig eller at komme til et uforpligtende informationsmøde om uddannelsen til ala@green-andersen.dk eller tel: 2324 5575

For yderligere information download produktblad her: