VORES MÅL OG STRATEGISKE FOKUS ER AT SKABE VÆRDI, HVER GANG

print
VORES MÅL OG STRATEGISKE FOKUS ER AT SKABE VÆRDI, HVER GANG

HVORDAN SKABER VI MEST VÆRDI? - Vores mål er altid at finde den bedste leder eller erfarne specialist til den pågældende udfordring. Måske to, hvis det giver mening.

VI FORBEREDER OS - Vi er grundige og diskrete i vores måde at arbejde på. Vi allokerer altid de nødvendige ressourcer, forretningsindsigter og kompetencer til alle kunder med særlige behov for assistance indenfor search-, vurderings- og kvalificeringsområdet. Det være sig til afdækning af markedet for lederprofiler med helt specielle kompetencer eller til vurdering, udvikling og kvalificering af ledere eller hele teams.

VI BYGGER BRO - Vi ser os selv som formidlere og et nødvendigt binde- og forhandlingsled, når virksomheder skal avancere på det ledelsesmæssige niveau. Derfor lægger vi også stor vægt på den nære, personlige, udviklende og vedvarende dialog med vores kunder undervejs i forløbet. Det er nemlig virksomhedens udfordringer og mål, der er i centrum, når vi skræddersyr vores konsulentydelser.

VI ÅBNER DØRE - Vi skaber personlig og professionel udvikling ud fra ideen om, at døren til forandring åbnes indefra. Ethvert jobskifte er en transitionsproces, som stiller store krav til omstilling og den rette modning for den enkelte.

 

"Igennem et forløb hos os opnår kandidaten en højere bevidsthed omkring egne evner, uudnyttede potentialer eller påkrævede udviklingsområder. Det fører i sidste ende altid til en succesfuld relation."

(Claus Lunde, Ledende Partner)

 

VI GÅR NYE VEJE - Vores mål er konstant at finde nye veje til de bedste lederprofiler og at lede der, hvor de andre ikke leder. Jo, vi benytter os også ind imellem de gængse jobdatabaser, men primært bruger vi vores solide erfaring indenfor dybdegående analyse og research i kombination med mange års ledelses- og konsulenterfaring, til altid at finde frem til de mest kvalificerede lederprofiler for vores kunder.

FOR OS KOMMER VÆRDISKABELSEN INDEFRA - Her er de 7 værdier som vi arbejder ud fra:

  1. Oprigtige hvor du altid vil opleve en ægte interesse, når du mødes med os.
  2. Grundige med vores analytiske og altid præcise strategiske vurderinger.
  3. Dynamiske med en smittende energi, som skabes imellem os.
  4. Udviklende når vi matcher strategier og profiler, og sammensætter nye ledelsesteams.
  5. Troværdige når vi står på mål for, at vores transparente og gennemprøvede processer skaber værdi for dig.
  6. Diskrete i forhold til den gensidige fortrolighed, som vi skaber imellem os.
  7. Ordentlige i alt hvad vi gør, ikke mindst i vores forsvarlige håndtering af data.

Disse værdier vil du opleve i alle facetter af vores samarbejde – fordi vi efterlever dem i alt, hvad vi gør. Derfor er en gensidig værdiafklaring også vigtig, før vi bringer to parter sammen.

  • Hvilke værdier fokuserer man på i den virksomhed, som skal have tilført nye lederressourcer?
  • Hvilke værdier kræves det tilsvarende hos den kandidat, som vi søger at kvalificere til jobbet?

Dette værdimatch er en af hjørnestenene i vores garanti for at skabe en værdifuld relation, hver gang.

Har du et konkret behov for vores ekspertise og ønsker at indlede en uforpligtende og fortrolig dialog, er du velkommen til at skrive til Ledende Partner Claus Lunde på cl@green-andersen.dk eller ringe på +45 4043 8500.

Du er også velkommen til at læse mere omkring hvad vi kan tilbyde din virksomhed her http://www.green-andersen.dk/da/Fremtidens_loesninger