LEDER DU EFTER EN TALENTFULD LEDER TIL AT LEDE I DIN VIRKSOMHED?

print
LEDER DU EFTER EN TALENTFULD LEDER TIL AT LEDE I DIN VIRKSOMHED?

Vi finder og udvikler morgendagens ledere, hvor ingen andre leder - ikke engang dem selv. Hos GA Executive Search lover vi at skabe værdifulde relationer, hver gang. 

 

HVORDAN TØR VI DET?

 

For os skaber de værdifulde relationer god mening. Vi lytter intenst og nysgerrigt til, hvilke ledelsesmæssige udfordringer din virksomhed eller afdeling egentlig står over for. Sammen udfordrer og udvikler vi den ramme, som den kommende leder skal udfylde.

Diskretion, fortrolighed, ordentlighed og en god dosis ukuelighed er beskrivende for vores adfærd og vigtige ingredienser til den succes, som vi skaber i det tillidsfulde og nære samarbejde med dig. Derfor tør vi love, at vi altid finder de bedste lederkandidater og vi giver ikke op, før de er godt i gang med at vise deres værd. Det synes vi, giver god mening.

 

 

HVORDAN FINDER VI DE BEDSTE TALENTER?

 

Vi analyserer og udfordrer din virksomhedsstrategi med kulturen i centrum, og skaber klarhed omkring jeres reelle behov.

 

 

”Claus har en meget værdifuld evne til at se det store puslespil og forme de enkelte brikker, så det hele giver mening.”
                                                                                      

(CEO i stor dansk virksomhed)

 

 

Vi finder de ledertalenter, der kan matche de skitserede behov, men er altid ærlige omkring eventuelle udfordringer i forhold til personlige- og/ eller faglige udviklingstemaer. Sammen med kandidaten tilrettelægger vi et udviklingsprogram, der gør den potentielle leder klar til at løfte opgaven.

Vi er optagede af at kunne gøre en målbar og udviklingsmæssig forskel for din virksomhed. Derfor betragter vi selv ethvert samarbejde som en værdifuld relation, som skal dyrkes og plejes. Især når det handler om at tiltrække de mest talentfulde medarbejdere til ledelses- eller specialiststillinger, hvor hele grundlaget således skal tilpasse sig de nytilkomne kompetencer.

 

 

HVILKE METODER ANVENDER VI?

 

Når vi løser opgaver, er vi meget grundige og vi baserer vores research på dybdegående strategiske analysemetoder. Vi har et tæt samarbejde med flere forskellige researchere, som tilsammen har en bred forretningsviden og brancheerfaring samt et imponerende netværk, dog primært på det nordiske marked.

 

 

"Vores overordnede kompetence- og indsigtsområde er executive search omfattet af individuel og team vurdering samt kvalificering af kandidater til ledende stillinger." 

                                                                                                            

(Claus Lunde, Ledende Partner)

 

 

Når vi kvalificerer kandidaterne, anvender vi et gennemtestet personlighedstest system, som er mere avanceret og komplekst end de fleste på markedet. Vi vurderer altid kandidaterne ud fra flere perspektiver i forhold til konteksten af stillingen, herunder de skitserede ansvarsområder og den konkrete udviklingsopgave. Disse perspektiver ses specifikt i forhold til lederens personlige udviklings- og problemløsningsstrategi, personlige styrker og ressourcer, udviklingstemaer samt indtil flere forskellige lederroller. I forhold til ledende salgsprofiler er der ligeledes indtil flere forskellige perspektiver i kombination. Det leder os frem til de mest egnede kandidater, som vi bringer tæt på vores kunder. Hver gang!

 

 

HVILKE BRANCHER FOKUSERER VI PÅ?

 

I evig søgen efter de bedst egnede kandidater bevæger vi os som oftest under radaren. Det er din virksomhed, der er i fokus – ikke vores. Derfor annoncerer vi kun yderst sjældent efter de ledere, som vi er blevet bedt om at finde, ligesom vi heller ikke nævner, hvem vi arbejder for (på nær overfor de lederkandidater, som vi skal tiltrække til netop din virksomhed).

 

Vi har, indenfor nedenstående forretningsområder, opbygget en solid og værdifuld viden, erfaring og indsigt:

 

  • Sundhedssektoren herunder forskning / medicinalindustrien
  • Konstruktion, infrastruktur og energisektoren
  • Finansiel sektor
  • IT / Digital transformation
  • Kommunikations- og medieindustrien

I tillæg til dette leverer vi både executive search og strategisk sparring på tværs af flere brancher, hvor vores alsidige ledelsesmæssige indsigt hjælper os med at løse de udfordringer, som vi møder.

Vores absolutte styrke er at vi aldrig tager noget for givet og motiveres af at blive sat ud på dybt vand. Her opbygger vi hurtigt den nødvendige indsigt og etablerer det netværk, som leder os hen til de mest kvalificerede lederkandidater.

Hos os får du en værdifuld relation, hver gang.

 

MANGE GØR SOM DE PLEJER - DET GØR VI IKKE.

For vi finder hele tiden på nye løsninger, som kan imødekomme de udfordringer som vi møder. Prøv os derfor gerne af. Sammen skaber vi de nye udviklende og afklarende løsninger, der skaber en målbar værdi for alle parter.

Kontakt Ledende Partner Claus Lunde +45 4043 8500 for en uforpligtende snak. Du er også velkommen til at skrive til cl@green-andersen.dk, eller læse mere her hvis du er nysgerrig efter at vide mere på:

http://www.green-andersen.dk/da/Saadan_skaber_vi_værdi